Leg ude

Forældrerådet

Lillely er en privat ejet virksomhed og drives derfor af to enheder. Ejeren Julie Haugaard der har økonomisk og arbejdsgiveransvar og et forældreråd der har indflydelse på lige fod med forældreråd i kommunale institutioner.

Klik her for at læse forældrerådets vedtægter og forretningsorden

Lillelys forældreråd fra februar 2023

Formand

  • Liselotte Straarup Pedersen

 

Næstformand

  • Katrine Holm Hansen

 

Medlemmer

  • Rikke Haugaard
  • Stine Staugaard
  • Marlene Bøje Sønderlund

Forældrerådets formål og opgaver

Medlemmerne i forældrerådet er valgt for en to årig periode.

Forældrerådet fungerer primært som bindeled mellem forældrekredsen og Lillelys ledelse og personale. Vi vil meget gerne bringe emner og spørgsmål videre fra forældrene til personalet af f.eks. pædagogisk eller praktisk karakter. På møderne bliver vi orienteret om, hvad der rører sig i Lillely, og vi er desuden sparringspartnere, tovholdere og idébank.

Vi skriver desuden indlæg til Lillelyt efter behov.

Forældrerådet er tæt på de arrangementer, der vedrører forældrene i løbet af året, hvor vi bl.a. er med til at planlægge arbejdsdagene og majfesten. Der er således både praktisk arbejde, samt mødeaktiviteter forbundet med en plads i forældrerådet. Vi mødes ca. en gang om måneden og hvis I har noget på hjerte, som vi skal bringe videre, bliver vi glade, hvis I enten siger det, når vi mødes eller sender en mail

til: lillelybestyrelse@gmail.com.

Vi har i forældrerådet etableret en mentorordning, hvor nye familier bliver budt velkommen til Lillely. Mentorfamilien, der helst selv har et barn i den gruppe, det nye barn starter i, sender en velkomstmail, hvor der inviteres til kontakt og mulighed for at få svar på nogle af de spørgsmål, der naturligt måtte melde sig. Tilbuddet er ment som en mulighed for at kunne spørge om løst og fast, at have et kendt ansigt at pejle efter til arrangementer og fredagsbål, samt at give en rar introduktion til fællesskabet i Lillelys forældregruppe. Har I lyst til selv at være mentor for en kommende familie, hører vi meget gerne fra jer.

Liselotte Straarup Pedersen

Liselotte Straarup Pedersen

Formand

Mit navn er Liselotte og sammen med min mand, Mads, har vi Lærke, som pt. går i vuggestuen. For øjeblikket går jeg ledig. Dog har jeg en baggrund indenfor events, turisme og restauration. Mads er selvstændig tømrer og arbejder pt på Sjælland.

I april 2021 blev vi beriget med Lærke, som også er vores første barn. Vi valgte at forlænge min barsel, så vi samlet set havde Lærke hjemme lidt over et år. I starten af barslen flyttede vi fra Svendborg til Faaborg, hvor vi intet kendskab havde til hverken dagplejere, vuggestuer mv.

Vores umiddelbare ønske var at få Lærke tilknyttet en dagplejer, og hun blev derfor skrevet op på kommunens “ønskeliste”, hvor vi fik noteret to forskellige dagplejere og en kommunal vuggestue. I forbindelse med en tilfældig gennemgang af private tilbud, stødte jeg dog heldigvis på Lillely, hvor jeg fik tilmeldt os en rundvisning, da det lød som et ret spændende sted. Inden rundvisningen var jeg ganske positiv, og da jeg endelig ankom til Lillely, var jeg fuldstændig solgt.

Mads stolede, heldigvis, på min vurdering, og efter at have gennemgået forældreguiden/håndbogen, valgte vi at tilmelde Lærke.

Vi havde intet kendskab til den antroposofiske bevægelse på forhånd – og ej erfaringer med Steiner-pædagogikken. Dog følte vi os helt trygge fra starten af, da vi med det samme kunne mærke at Lillely er skabt i børnenes ånd og på børnenes præmisser – og med et stærkt samarbejde imellem Lillely og forældregruppen. – Og vi har på intet tidspunkt fortrudt vores valg. Vi er derimod så taknemmelige for, at Lærke, samt Mads og jeg, er blevet en del af Lillely.

Det stærke samarbejde, og muligheden for at få et bedre kendskab til Steiner-pædagogikken, gjorde at jeg stillede op til forældrerådet, og det er nu dette samarbejde jeg vil være med til at værne om, styrke og udvikle. Samtidig ser jeg frem til de spændende arrangementer og opgaver som vi i forældrerådet håndterer.

Sidst, men ikke mindst, glæder jeg mig til at møde alle jer forældre til de kommende arrangementer, og hvis I har input, feedback, spørgsmål til forældrerådet eller Lillely mm., så kontakt os endelig 🙂

Med venlig hilsen

– Liselotte Straarup Pedersen

Katrine Holm Hansen

Katrine Holm Hansen

Næstformand

Mit navn er Katrine og jeg er 31 år. Sammen med min kæreste, Johan, har vi vores dejlige dreng Otto, som her i 2023, skal være storebror til sommer. Samtidig bliver jeg færdig som pædagog med speciale i dagtilbud. Vi er oprindeligt fra Svendborg og har boet det meste af vores 20’ere i København. Vi har siden 2018, boet i en gammel landejendom i Vester Åby, tæt på skov og vand.

Vi valgte Lillely som stedet hvor vores børn skal have deres hverdag fordi det taler ind i mange af de værdier vi har som familie. Set med pædagogfaglige øjne, er det tydeligt for mig at man i Lillely formår at skabe noget helt unikt, som jeg ikke har set mange andre steder. Vi har nu været en del af Lillely siden 2021 og kunne ikke forestille os bedre sted for vores familie!

Jeg ser stor værdi i at være en del af forældrerådet; Det er en super god måde at lære de andre Lillely-forældre bedre at kende – man bidrager til et tættere fællesskab – og så føles det meningsfuldt at kunne sætte præg på den tid som vores børn har i Lillely.

De bedste hilsner

Katrine

Rikke Haugaard

Rikke Haugaard

Medlem

Hej

Jeg hedder Rikke Haugaard, jeg er kæreste med Søren gennem 14 år.Rikke Haugaard

Sammen har vi Allertiders Liv, hun startede stille og roligt op i lillely i August 2021 og det er vi alle meget glade for.

Vi bor i Diernæs i et hus, vi er gang med at sætte i stand fra bunden.
Jeg er socialpædagog og har i 10 år arbejdet med mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionnedsættelse, men har lige opsagt min stilling, så jeg er spændt på hvad livet nu tilbyder mig.

Jeg er glad for lange gåture i skoven, læse bøger, bage, sejle (Sidste år fandt jeg ud af, at jeg synes det var helt vildt fedt at være med ude at tage garn op- det havde jeg aldrig troet ) Jeg holder af at være kreativ og ALLE tingene gør jeg helst med familien,, undtagen at læse-det er Rikke tid.
Søren og jeg valgte især Lillely pga. omgivelserne, vi faldt totalt for stedet, her er naturen ved børnene og huset er så dejlig hjemligt, så børnene nemt kan føle sig trygge.

Dernæst kunne vi godt lide den genkendelig hverdag fyldt med udeliv, musik og den økologiske mad. Og for mig betød det især også noget at personalet var uddannede pædagoger.

Jeg har især valgt at være en del af forældrebestyrelsen, fordi jeg er meget nysgerrig på vores børns hverdag og jeg vil gerne være med til at sørge for at vores børn får det Aller bedste af det bedste, og det gør de kun ved at vi ALLE føler vi bliver set, hørt og forstået og arbejder sammen. Så kom ALTID til en fra forældrerådet, hvis du har noget på hjerte.

De største smil til jer, Rikke Haugaard.

Marlene Bøje Sønderlund

Marlene Bøje Sønderlund

Medlem

Marlene Bøje SønderlundMarlene

Jeg hedder Marlene Bøje Sønderlund, 31 år, gift med Søren.

Vi har 3 fælles børn, Alberte 8 år, Noah 6 år og Johan, som går i vuggestuen.

Vi har været forældre i Lillely siden sommeren 2017.

Vi bor på et lille landsted i landsbyen Horne.

Jeg arbejder som Social- og sundhedsassistent i Hjemmeplejen i Faaborg. Derudover har jeg en lille enmandsvirksomhed som tilbyder hjælp til regnskab. Jeg laver bl.a. regnskabet i min mands virksomhed.
Jeg har meldt mig til forældrerådet, fordi jeg ønsker at støtte op om det fællesskab og trygge “rum” Lillely skaber. Det er også en god indgangsvinkel til at lærer de andre forældre bedre og kende. Jeg har tidligere været i forældrerådet, da Noah gik i Lillely.

Kærlige hilsner fra Marlene

Pin It on Pinterest