Rundvisninger og venteliste

Man skal have været på rundvisning, før man kan få en plads i Lillely.

Næste rundvisning er den 6. september kl. 15:00

Her kan I møde medarbejdere og forældre. I kan se Lillely og spørge om alt I har på hjerte. Tilmelding til lillely@lillely.dk

Når man går i Lillelys vuggestue, er man garanteret en plads i vores skovbørnehave.

Hvis I er interesseret i en plads, skal I skrive en mail til lillely@lillely.dk med hvornår I ønsker at starte + jeres barns alder og fødselsdato.
Så finder vi en dag hvor vi kan mødes til en rundvisning og I kan stille alle spørgsmål I har på hjerte.

Familier i Lillely modtager fripladstilskud og søskenderabat på lige fod med familier i en kommunal institution. Hvis I bor i en anden kommune, kan jeres barn sagtens gå i Lillely alligevel.

Læs her Hvad skal man gå efter, når man skal vælge institution? om hvilke overvejelser der er vigtige ved valg af institution.

Tilmeld dit barn idag

Hvad skal man gå efter, når man skal vælge institution?

Bliv bedre klædt på til at finde den rigtige institution til jeres barn, ved at besøge så mange som muligt og mærke efter hvad der er det rigtige for jeres familie.

Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi vælger institution?

Man kan som forældre synes det er svært at gennemskue hvad der er vigtigst af hverdagsform og værdier, at give sit barn når man skal vælge institution.

Hvilken pædagogisk retning ønsker man? Hvor skal de andre børn gå i skole? Skal der være kostordning eller madpakker? Skal de vægte udelivet eller noget helt andet?

Alle disse ting er egentlig ikke så vigtige. De er små “plusser,” når barnet er et sted hvor det er trygt at være.

Man skal som forældre stille store krav til sit barns institution og ikke gå på kompromis, hvis man kan mærke det ikke føles trygt at aflevere barnet eller hvis barnet ikke trives.

Derfor er det vigtigste altid, at I som forældre har en god mavefornemmelse når I besøger institutionen til en rundvisning og kan mærke, at der i hele huset er en god kærlig stemning og at tempoet er roligt.

Derudover at der er en ordentlig normering hele dagen.

Uanset hvor dygtig en pædagog er, er man kun et menneske og ingen har hænder nok til at trøste 3 børn, sætte plaster på et knæ, have overblik over legene på legepladsen, huske hvem der sidder på toilettet og skal have hjælp om lidt og lave pædagogiske aktiviteter for de børn der behøver lidt hjælp på vejen i det sociale.

God normering og kendte voksne hver dag er ansvarlighed og en forudsætning for at jeres barn har en tryg hverdag, når I ikke selv kan være der. Det er normeringen af voksne, der gør den største forskel på opbevaring og pædagogik i børnehaver og vuggestuer.

Hvis I overvejer Lillely som et sted for jeres familie, kan I læse mere om vores pædagogiske tanker under “steinerpædagogik i Lillely – hvad er det?” Hvis I synes det lyder som et dejligt børneliv kan I ringe og få tid til en uforpligtende rundvisning.

Pin It on Pinterest