Medarbejdere i Lillely

Julie Haugaard Jørgensen

Julie Haugaard Jørgensen

Ejer af Lillely

Jeg er uddannet lærer og bor i Faaborg med min mand og 3 børn fra 2010, 2011 og 2022. Vi flyttede til Faaborg 2010, fordi her er så uendelig smuk natur. Jeg har selv gået i Rudolf Steiner skovbørnehave. Det eventyrlige i at få lov at blive i barndommens fantasi og mærke naturen på egen krop, har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg kan slet ikke forestille mig at mine børn ikke skulle have den samme oplevelse, og derfor har jeg startet Lillely.

Kamilla Birler

Kamilla Birler

Pædagogisk medansvarlig i vuggestuen

Jeg bor på en lille gård ude på spidsen af Horne Land sammen med min mand Kenneth og vores to drenge Alexander på 12 år og Kristoffer på 10 år. Husstanden tæller også 2 islandske heste og en dejlig Labrador. Vi elsker alle 4 friluftslivet og er fælles om at dyrke køkkenhave og maden laves ofte sammen – gerne over bål.

Ann-Louise

Ann-Louise

Pædagog i vuggestuen

Jeg er Ann-Louise. Jeg er så heldig, både at bo og arbejde midt i den skønne natur. Hver dag møder jeg på arbejde i sydfyns allerskønneste børnehave, hvor jeg bliver forkælet med kram fra de midste i vuggestuen og varme smil fra de voksne. Lillely har i de sidste mange år dannet ramme for mine børn og har været deres andet hjem – et hjem, hvor antroposofien og naturen går hånd i hånd.

Kærlig hilsen Ann-Louise 

Christophe Michaud

Christophe Michaud

Pædagog i børnehaven

Jeg hedder Christophe, og bor i Diernæs med min familie. Jeg har 7 børn i alderen 6 til 25 år hvoraf de to yngste har gået i Lillely.

Jeg har beskæftiget mig meget med Rudolfs Steiner pædagogisk arbejde, da jeg gennem 16 år har arbejdet som pædagog på forskellige Rudolf Steiner inspirerede bosteder for børn, unge og voksne med særlige behov.

Laura Pil Herskind

Laura Pil Herskind

Pædagog i børnehaven

Jeg bor i Svendborg sammen med min kæreste, Brian og vores gamle hund. Vi har 3 sammenbragte børn som alle er flyttet hjemmefra.

Jeg er uddannet dramalærer og friskolelærer. Tidligere har jeg arbejdet i klubber, foreninger og på friskoler. Senest har jeg arbejdet som børnehaveklasseleder i 13 år på en folkeskole i Svendborg.

Diana Glasdam

Diana Glasdam

Madmor i Lillely

Jeg bor i det naturskønne område omkring Jordløse Bakker med min datter, vores hunde og en mængde høns.

Jeg er bl.a. uddannet fødevareteknolog, og brænder for at arbejde med råvarer af høj kvalitet på en ernæringsrigtig måde. Jeg er meget optaget af at give børn og unge den bedst mulige start i livet, bl.a. ved at sørge for at de rette næringsstoffer er til stede i vores mad.

Stine

Stine

Pædagog i vuggestuen

Jeg hedder Stine og i januar 2021 startede jeg i Lillely. 

For mange år siden blev jeg uddannet lærer på Den frie Lærerskrole i Ollerup. Siden har jeg arbejdet mange steder og samlet mig bred pædagogisk erfaring. 

Hverdag er godt. Den holder jeg af. Derfor er det så dejligt at komme i Lillely, hver dag. Der hører jeg hjemme, sammen med alle vidunderlige små børn og alle mine store varme kollegaer. 

Maja

Maja

Pædagog i børnehaven

Jeg hedder Maja og er 19 år gammel. Jeg er EGU elev, jeg er hver dag i vuggestuen hvor i kan møde mig.
Jeg holder meget af den måde vi i Lillely er sammen med børnene og jeg er selv meget glad for sangleg og nærvær med børnene.

Når jeg ikke er i Lillely bor jeg i Fjællebroen sammen med mine forælder. Jeg er også et kæmpe familie menneske er tit sammen med mine søskende, plejesøskende og nevøer og niecer. En anden ting jeg holder meget af er håndbold og har spillet det ca. 8/9 år og bruger maget af min tid.

Venlig hilsen Maja

Pin It on Pinterest