Ledige stillinger

 VIL DU ARBEJDE I EN SKØN LILLE  SKOVBØRNEHAVE?

 

ENGAGERET PÆDAGOGISK KOLLEGA SØGES TIL LILLE STEINER-INSPIRERET SKOVBØRNEHAVE PÅ SYDFYN MED START OMKRING 1. 5. 2022

 

Lillely er en privat børnehave og vuggestue og vi arbejder i pædagogisk gode rammer for børn og voksne. 

 

Vores private børnehave og vuggestue åbnede 1. maj 2012.

I dag er vi 10 voksne, 13 vuggestuebørn og 27 børnehavebørn i vores skønne bindingsværkshus med en dejlig have tæt på skove og marker lidt uden for Faaborg. Vi har en yderst engageret forældrekreds og et tæt samarbejde med Steensgaards økologiske landbrug.

 

Vi mangler en dygtig kollega til en stilling, der brænder for arbejdet med børnehavebørn 30 - 37 timer pr. uge (det timetal du trives i.)

Vi har et varmt kollegaskab og et godt arbejdsmiljø med høj normering- vi er børnenes og hinandens andet hjem. Vi har en fri, kærlig og humoristisk omgangstone vi voksne imellem, som vi sætter stor pris på.

 

Vi leder efter et menneske, der pædagogisk vil samme vej som os, og for hvem det er naturligt at lægge engagement i sit arbejdsliv og fællesskabet omkring Lillely.  Du arbejder pædagogisk ud fra, at fællesskabet er af afgørende betydning for det enkelte barn og du kan være professionel i dit følelsesliv, da du er bevidst om, at den voksne altid er ansvarlig for stemningen omkring sig, og er et forbillede  for børnene i sine handlinger.

Du kan begrunde dine pædagogiske handlinger, observationer og tiltag skriftligt og mundtligt til dine kolleger og andre samarbejdspartnere 

Du er tydelig i din kommunikation og et positivt, smilende og initiativrigt menneske.

 

Vores pædagogiske ramme er inspireret af Rudolf Steiner med hjemlige aktiviteter  med børnene, og et stort fokus på tryghed via genkendelighed, naturglæde og sang.

Vi er ude hver dag, så du skal ikke være bange for at blive våd når det regner eller at få jord under neglene.

For at komme i betragtning til jobbet skal du have en interesse i Rudolf Steiners pædagogik og erfaring med børnehavebørn. Sang, sanglege og eventyr er en stor del af vores hverdag. Du skal derfor også have mod på at afholde sanglege med god energi og stemning, ligesom du skal kunne se dig selv fortælle eventyr med indlevelse og nærvær. Det er ikke et krav at du har erfaring eller kundskaber i forhold til dette - blot lyst og mod til at lære det.

 

Din ansøgning må gerne fylde mere end normen og skal indeholde følgende: 

• hvorfor du søger i Lillely • hvad den voksnes rolle er overfor barnet • din tilgang til Rudolf Steiner pædagogik • en beskrivelse af din personlighed 

 

Ansøgningsfrist: 

15.4.2022

Vi ønsker ikke at få uanmeldte besøg, da vi er nærværende ved børnene i løbet af dagen.

Ansøgninger og spørgsmål om stillingen skrives derfor til Julie Haugaard og modtages kun på mail på Lillelyjob@Lillely.dk

 

Ansættelsesprocedure:

Vi modtager ansøgningerne og alle bliver læst af medarbejdere og bestyrelse.

Vi vælger dem ud vi finder interessante og de bliver inviteret på 1 dags besøg i Lillely. Her oplever man vores hverdag, for at se om begge parter synes vi passer sammen. 

Ansøgeren skal herefter skriftligt bekræfte om ansøgningen står ved magt.

Når vi har haft ca. 5-7 ansøgere på besøg udvælger vi 3-5 vi ønsker at kalde til samtale.

Vi ansætter ofte efter god kemi og "mavefornemmelse" fremfor det perfekte CV, så søg endelig hvis du er pædagogisk uddannet og har lyst til at arbejde hos os.

På vores hjemmeside www.Lillely.dk under “personalepolitik” findes der oplysninger om ansættelsesforhold.

Se stillingsopslaget, vores 4 film og forælderhåndbog på vores hjemmeside www.Lillely.dk