Forældrerådet

Lillely er en privat ejet virksomhed og drives derfor af to enheder.

Ejeren Julie Haugaard der har økonomisk og arbejdsgiveransvar og

et forældreråd der har indflydelse på lige fod med forældreråd i kommunale institutioner.

 

Klik her for at læse forældrerådets vedtægter og forretningsorden

Vedtægter 

Forretningsorden 

Formål og opgaver 

Kompetencefordeling 

 

 

Lillelys forældreråd fra marts 2021

 

Formand

Lene Jensen

 

Næstformand

Katrine Holm Hansen

 

Medlemmer

Nickolaj Kronlund 

Rikke Haugaard

Thomas Rasmussen

 

Julie Haugaard Ejer af Lillely

Bjørn Jensen Daglig leder

 

 

 

Lene Susanne Jensen. 

Jeg er mor til Asta i børnehaven og Bjarke i vuggestuen. Jeg er gift med Anders, og vi bor i Pejrup, hvor vi er i gang med at totalrenovere et gammelt husmandsted. Til daglig arbejder jeg som friskolelærer..

 

Da vi i sin tid skulle vælge daginstitution, var vi på udkig efter det bedste alternativ til hjemmepasning. Her faldt vores valg på Lillely med den hjemlige atmosfære fuld af nærvær, tryghed, ro og tid til fordybelse.

Mangfoldighed og det frie valg er meget vigtige for mig – også når det kommer til daginstitutioner, og jeg har valgt at være en del af Lillelys forældreråd, fordi jeg meget gerne vil arbejde for, at Lillely også fremover er både et fantastisk anderledes alternativ og det helt naturlige valg, når man er på udkig efter daginstitution i det sydfynske. 

 

 

Rikke Haugaard
Hej

Jeg hedder Rikke Haugaard, jeg er kæreste med Søren gennem 14 år.Rikke Haugaard
Sammen har vi Allertiders Liv, hun startede stille og roligt op i lillely i August 2021 og det er vi alle meget glade for.
Vi bor i Diernæs i et hus, vi er gang med at sætte i stand fra bunden.
Jeg er socialpædagog og har i 10 år arbejdet med mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionnedsættelse, men har lige opsagt min stilling, så jeg er spændt på hvad livet nu tilbyder mig.
Jeg er glad for lange gåture i skoven, læse bøger, bage, sejle (Sidste år fandt jeg ud af, at jeg synes det var helt vildt fedt at være med ude at tage garn op- det havde jeg aldrig troet ) Jeg holder af at være kreativ og ALLE tingene gør jeg helst med familien,, undtagen at læse-det er Rikke tid.
Søren og jeg valgte især Lillely pga. omgivelserne, vi faldt totalt for stedet, her er naturen ved børnene og huset er så dejlig hjemligt, så børnene nemt kan føle sig trygge.
Dernæst kunne vi godt lide den genkendelig hverdag fyldt med udeliv, musik og den økologiske mad. Og for mig betød det især også noget at personalet var uddannede pædagoger.
Jeg har især valgt at være en del af forældrebestyrelsen, fordi jeg er meget nysgerrig på vores børns hverdag og jeg vil gerne være med til at sørge for at vores børn får det Aller bedste af det bedste, og det gør de kun ved at vi ALLE føler vi bliver set, hørt og forstået og arbejder sammen. Så kom ALTID til en fra forældrerådet, hvis du har noget på hjerte.
De største smil til jer, Rikke Haugaard.

 

Forældrerådets formål og opgaver

 

Medlemmerne i forældrerådet er valgt for en to årig periode.

 

Forældrerådet fungerer primært som bindeled mellem forældrekredsen og Lillelys ledelse og personale. Vi vil meget gerne bringe emner og spørgsmål videre fra forældrene til personalet af f.eks. pædagogisk eller praktisk karakter. På møderne bliver vi orienteret om, hvad der rører sig i Lillely, og vi er desuden sparringspartnere, tovholdere og idébank.

Vi skriver desuden indlæg til Lillelyt efter behov.

 

Forældrerådet er tæt på de arrangementer, der vedrører forældrene i løbet af året, hvor vi bl.a. er med til at planlægge arbejdsdagene og majfesten. Der er således både praktisk arbejde, samt mødeaktiviteter forbundet med en plads i forældrerådet. Vi mødes ca. en gang om måneden og hvis I har noget på hjerte, som vi skal bringe videre, bliver vi glade, hvis I enten siger det, når vi mødes eller sender en mail

til: .

 

Vi har i forældrerådet etableret en mentorordning, hvor nye familier bliver budt velkommen til Lillely. Mentorfamilien, der helst selv har et barn i den gruppe, det nye barn starter i, sender en velkomstmail, hvor der inviteres til kontakt og mulighed for at få svar på nogle af de spørgsmål, der naturligt måtte melde sig. Tilbuddet er ment som en mulighed for at kunne spørge om løst og fast, at have et kendt ansigt at pejle efter til arrangementer og fredagsbål, samt at give en rar introduktion til fællesskabet i Lillelys forældregruppe. Har I lyst til selv at være mentor for en kommende familie, hører vi meget gerne fra jer.