Forældrerådet

Lillely er en privat ejet virksomhed og drives derfor af to enheder.

Ejeren Julie Haugaard der har økonomisk og arbejdsgiveransvar og

et forældreråd der har indflydelse på lige fod med forældreråd i kommunale institutioner.

 

Klik her for at læse forældrerådets vedtægter og forretningsorden

Vedtægter 

Forretningsorden 

Formål og opgaver 

Kompetencefordeling 

 

 

Lillelys forældreråd fra marts 2021

 

Formand

Ida Mikkelsen

 

Næstformand

Lene Jensen 

 

Medlemmer

Nikolaj Kronlund 

Marlene Sønderlund

 

Julie Haugaard Ejer af Lillely

Bjørn Jensen Daglig leder

 

 

Ida Friis Mikkelsen .

35 år, gift med Lars og mor til Henning i børnehaven og Ejvind i vuggestuen.

 

Jeg arbejder i Naturstyrelsen ved Faaborg, hvor jeg står for driften af Naturstyrelsens arealer på Fyn og øerne, f.eks. med friluftsliv og kontakten til brugerne.

Lars og jeg er vilde med friluftslivet, og vi har derfor også bygget et shelter i baghaven i håb om at give denne glæde videre til vores børn.

 

I første omgang valgte vi Lillely, fordi børnene er meget udenfor og fordi der er trygge rammer hvor genkendelighed for børnene bliver vægtet højt. Det er to ting, vores børn trives i. At huset er indrettet som et hjem med køkkenet som hjerte, og at der er de sødeste medarbejder, er endnu et kæmpe plus.

 

Jeg har valgt at stille op til forældrerådet, fordi jeg gerne vil give noget tilbage til Lillely, som giver så meget til vores børn. Jeg har tidligere været forperson, kasserer og bestyrelsesmedlem i et hav af foreninger, fordi jeg altid har en holdning og gerne vil hjælpe. I Naturstyrelsen er jeg tillidsrepræsentant og har været det i snart 7 år.

 

 

Marlene Bøje Sønderlund

Jeg hedder, 29 år, gift med Søren. Mor til Noah i børnehaven. 

Vi har 2 fælles børn, Alberte og Noah. Har været forældre i Lillely siden sommeren 2017 og har et lille nyt lillelybarn på vej. 

Vi bor på et lille landsted i landsbyen Horne. Vi elsker at være i naturen og skabe noget sammen, som familie. 

Jeg arbejder som Social- og sundhedsassistent i Hjemmeplejen i Faaborg. 

Jeg har meldt mig til forældrerådet, fordi jeg ønsker at støtte op om det fællesskab og trygge "rum" Lillely skaber. Det er også en god indgangsvinkel til at lærer de andre forældre bedre og kende. 

.

Venlig hilsen Marlene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lene Susanne Jensen. Jeg er mor til Asta i børnehaven og Bjarke i vuggestuen. Jeg er gift med Anders, og vi bor i Pejrup, hvor vi er i gang med at totalrenovere et gammelt husmandsted. Til daglig arbejder jeg som friskolelærer..

 

Da vi i sin tid skulle vælge daginstitution, var vi på udkig efter det bedste alternativ til hjemmepasning. Her faldt vores valg på Lillely med den hjemlige atmosfære fuld af nærvær, tryghed, ro og tid til fordybelse.

Mangfoldighed og det frie valg er meget vigtige for mig – også når det kommer til daginstitutioner, og jeg har valgt at være en del af Lillelys forældreråd, fordi jeg meget gerne vil arbejde for, at Lillely også fremover er både et fantastisk anderledes alternativ og det helt naturlige valg, når man er på udkig efter daginstitution i det sydfynske. 

 

 

Forældrerådets formål og opgaver

 

Medlemmerne i forældrerådet er valgt for en to årig periode.

 

Forældrerådet fungerer primært som bindeled mellem forældrekredsen og Lillelys ledelse og personale. Vi vil meget gerne bringe emner og spørgsmål videre fra forældrene til personalet af f.eks. pædagogisk eller praktisk karakter. På møderne bliver vi orienteret om, hvad der rører sig i Lillely, og vi er desuden sparringspartnere, tovholdere og idébank.

Vi skriver desuden indlæg til Lillelyt efter behov.

 

Forældrerådet er tæt på de arrangementer, der vedrører forældrene i løbet af året, hvor vi bl.a. er med til at planlægge arbejdsdagene og majfesten. Der er således både praktisk arbejde, samt mødeaktiviteter forbundet med en plads i forældrerådet. Vi mødes ca. en gang om måneden og hvis I har noget på hjerte, som vi skal bringe videre, bliver vi glade, hvis I enten siger det, når vi mødes eller sender en mail

til: .

 

Vi har i forældrerådet etableret en mentorordning, hvor nye familier bliver budt velkommen til Lillely. Mentorfamilien, der helst selv har et barn i den gruppe, det nye barn starter i, sender en velkomstmail, hvor der inviteres til kontakt og mulighed for at få svar på nogle af de spørgsmål, der naturligt måtte melde sig. Tilbuddet er ment som en mulighed for at kunne spørge om løst og fast, at have et kendt ansigt at pejle efter til arrangementer og fredagsbål, samt at give en rar introduktion til fællesskabet i Lillelys forældregruppe. Har I lyst til selv at være mentor for en kommende familie, hører vi meget gerne fra jer.